چگونه فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنیم؟

برای پی بردن به قدرت و مزیت فروشگاه اینترنتی، کافی‌ست به موفق‌ترین نمونه آن، یعنی غولی همچون دیجی کالا نگاه کنید. این تنها یک نمونه از فروشگاه‌های اینترنتی بود، صدها نمونه دیگر می‌توانید پیدا کنید که اتفاقا همگی هم درآمد خوبی دارند. حتی اگر الان هم از فروشگاه فیزیکی‌تان درآمد خوبی داشته باشید، باز هم راه اندازی فروش آنلاین را به شما پیشنهاد می‌دهیم؛ چون می‌دانیم که فروشتان چندین برابر می‌شود. اگر الان این کار را نکنید، تا چند وقت دیگر ناچار به انجامش هستید؛ چون رقبای شما در حال آوردن کسب و کارشان به فضای آنلاین هستند.



در این مقاله، می‌خواهیم مراحل ساخت فروشگاه اینترنتی، هزینۀ آن و انواع روش‌های ساخت فروشگاه اینترنتی صحبت کنیم. با ما همراه باشید، تا ۰ تا ۱۰۰ مراحل ساخت و راه اندازی فروشگاه اینترنتی را به شما آموزش دهیم. این خبر را بدهیم که انتهای مقاله قرار است یک پیشنهاد خوب از ما بگیرید؛ روشی که با کمک آن، در کوتاه‌ترین زمان و با هزینه‌ای منطقی می‌توانید فروشگاه خود را داشته باشید.





مقدمات ساخت و راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی
قبل از شروع به ساخت فروشگاه اینترنتی، ابتدا باید مقدمات آن را فراهم نماییم. انتخاب نام دامنه، خرید هاست و تهیه یک سیستم فروشگاه‌ساز مناسب، هر سه از ملزومات و مقدمات راه‌اندازی یک فروشگاه اینترنتی هستند. اما نام دامنه، هاست و سیستم فروشگاه‌ساز چیست؟ چه کاربردی در وبسایت فروشگاهی ما دارند؟!

۱- ثبت نام دامنه
وقتی تصمیم به طراحی سایت می‌گیرید، یکی از اولین کلمه‌هایی که به گوشتان خواهد خورد، دامنه است. دامنه یا دامین اسمی است که کاربران را به وب‌سایت شما منتقل می‌کند. نام دامنه سایت شما، دقیقاً همان عنوانی است که بر سردر یک فروشگاه می‌بینید. دامنه‌ها شامل دو قسمت هستند:

الف) نام دامنه: نامی که برای سایتتان انتخاب می‌کنید.
ب) پسوند: پسوندی که کنار نام دامنه قرار می‌گیرد.
برای مثال، پسوند ir. که نشان دهنده ایرانی بودن سایت شماست یا پسوند com. که مخفف commerce است و معمولا نشان دهنده سایت‌های تجاری و بین‌المللی است.

۲- تهیه هاست
برای اینکه در فروشگاه خود بتوانید محصولاتتان را معرفی کنید باید از عکس، متن، ویدئو و… استفاده کنید. با ذخیره کردن تمام این اطلاعات در یک فضای اینترنتی، کاربران و مشتریان هر زمانی که بخواهند، می‌توانند با وارد کردن آدرس وبسایت شما، از سایت شما بازدید کنند. به این فضای اینترنتی برای ذخیره اطلاعات سایت، هاست یا فضای میزبانی می‌گو‌ییم.

۳- انتخاب یک سیستمِ مدیریتِ محتوای مناسب
سیستمِ مدیریتِ محتوا (CMS)، همان سیستمی است که با کمک آن می‌توانید محتوای وبسایت‌تان را مدیریت کنید. اما چگونه؟!
فرض کنید که یک سایت یا فروشگاه اینترنتی دارید و می‌خواهید عکس، متن، ویدئو، موسیقی، لینک، محصول و… در آن بگذارید. سیستم مدیریت محتوا به شما کمک خواهد کرد تا بتوانید به سادگی و بدون داشتن دانش برنامه‌نویسی و یا نوشتن صدها خط کد پیچیده، محتواهای مورد نظرتان را در سایت بارگذاری و آن‌ها را مدیریت کنید.

در اصل اگر سیستم مدیریت محتوای سایت یا CMS نبود، شما مجبور بودید برای قرار دادن یک ویدئوی ساده در وبسایت‌تان با زبان‌های مختلفی کد بنویسید، صفحۀ جدید طراحی کنید، این کدها را بارگذاری کنید، خطاگیری کنید و کلی دردسر دیگر که هر آن ممکن است گریبانتان را بگیرد! بنابراین برای راه‌اندازی یک فروشگاه اینترنتی و شروع خرید و فروش آنلاین محصولات در آن، نیاز به یک سیستم سایت‌ساز یا CMS دارید که آن را روی هاستی که تهیه کرده‌اید، نصب کنید.


مراحل ساخت یک فروشگاه اینترنتی
تا اینجا که دانستیم ملزومات و مقدمات ساخت یک فروشگاه اینترنتی چیست؟ و با مفاهیم هریک از آنها آشنا شدیم؛ وقت آن رسیده تا ساخت فروشگاه اینترنتی خود را شروع کنیم و رویای راه‌اندازی کسب و کارمان را محقق سازیم. در ادامه با ما همراه باشید تا هریک از مراحل ساخت و راه‌اندازی یک فروشگاه آنلاین را به شما آموزش دهیم.

۱- انتخاب نام دامنه برای فروشگاه اینترنتی
برای اینکه مشتریان بتوانند از فروشگاه اینترنتی شما بازید و خرید نمایند، نیاز به یک آدرس اینترنتی یا همان دامنه دارید. دامنه‌ها با پسوندها و قیمت‌های مختلفی ارائه می‌شوند. دامنه‌های IR. ملی و متعلق به ایران هستند و نسبت به دامنه‌های بین‌المللی مانند COM. قیمت بسیار پایین‌تری دارند. در انتخاب نام دامنه برای فروشگاه اینترنتی خود توجه داشته باشید که:

این نام به راحتی در ذهن مخاطب برای بازدیدهای بعدی از فروشگاه باقی بماند تا ضمن جذب مشتریان جدید، بتوانید مشتریان قبلی خود را نیز حفظ کنید.
در نام دامنه خود از کاراکترهای خط تیره و عدد کمتر استفاده کنید و حتی الامکان نام دامنه همان نام فروشگاه شما باشد.
در انتخاب نام دامنه فروشگاه، از نامی استفاده کنید که دو کاراکتر همسان پشت سر هم نباشد.
فرآیند ثبت دامنه بسیار ساده است و در ۲ مرحله‌ انجام می‌شود:

الف) اطمینان از موجود بودن دامنۀ مورد نظر
هر آدرس اینترنتی یا همان دامین، متعلق به یک نفر است. بنابراین قبل از ثبت دامنه، باید دامنه مد نظر خود را بررسی کنید تا از خالی بودن آن مطمئن شوید.

ب) ثبت دامنۀ مد نظر
پس از اطمینان از خالی بودن دامنه، تنها کاری که باید انجام دهید این است که دامنه را از طریق یکی از شرکت‌های ارائه‌دهندۀ خدمات ثبت و تمدید دامنه خریداری کنید و توجه داشته باشید برای ثبت دامنه ir، ملزم به ارائه مدارک شناسایی خواهید بود.

۲- خرید هاست مناسب
قبل از اقدام به خرید هاست ابتدا باید با دو اصطلاح فضای هاست (Disk Space) و پهنای باند (Bandwidth) آشنا شوید تا در بررسی‌های خود برای خرید یک هاست مناسب دچار اشتباه و سردرگمی نشوید.

الف) فضای هاست (Disk Space):
به حجمی که در اختیار شما قرار می‌گیرد تا بتوانید فایل‌های سایت، ایمیل‌ها و… را روی آن آپلود نمایید، فضای هاست گفته می شود. فضای هاست مانند حجم هارد دیسک کامپیوتر یا کارت حافظه موبایل شماست و هر چقدر حجم بیشتری داشته باشد، اطلاعات بیشتری را می‌توانید روی آن ذخیره نمایید.

ب) پهنای باند (Bandwidth):
پهنای باند را می‌توان به ترافیک در یک چهارراه تشبیه کرد. هرچه در این چهارراه ترافیک کمتری باشد، کاربران سریع‌تر می‌توانند سایت شما را باز کنند. بنابراین اگر می‌خواهید چند کاربر به صورت همزمان محتوای سایت شما را مشاهده کنند و مشکلی از بابت دیدن محتوای سایت نداشته باشند، باید پهنای باند شما زیاد باشد تا ترافیک بازدیدکنندگان روی سرعت سایت شما تاثیری نداشته باشد.

ویژگی‌های یک هاست خوب:
تهیه یک هاست مناسب برای وبسایت، بسیار اهمیت دارد. چراکه اگر هاست قدرت کافی برای پردازش اطلاعات سایت و پاسخ دهی به هزاران کاربر که در حال مشاهده محصولات و خرید از فروشگاه شما هستند را نداشته باشد، با عدم رضایت و از دست دادن مشتری روبه‌رو خواهید شد. بنابراین یک هاست خوب باید:

همیشه در دسترس کاربران باشد و نباید دائما قطعی داشته باشد.
باید پرسرعت باشد تا کاربران بدون معطلی از سایت شما بازدید کنند.
باید امنیت داشته باشد و در مقابل حملات اینترنتی مقاوم باشد.
هزینه استفاده از هاست باید برای شما مناسب و اقتصادی باشد.
باید پشتیبانی خوب و دائمی داشته باشد.
باید امکان پشتیبان‌گیری یا Backup را داشته باشد.
۳- انتخاب سیستم فروشگاه‌ساز مناسب
فروشگاه‌ساز، سیستمی است که به کمک آن می‌توانید یک فروشگاه شبانه روزی در بستر وب برای خود ایجاد کنید، آن را مدیریت کنید و هر محصولی که بخواهید در آن بفروشید. فروشگاه‌سازها به نوعی سیستم مدیریت محتوا یا CMS نیز محسوب می‌شوند. CMSها به دوستۀ اشتراکی (SAAS) و متن باز (Open Source) تقسیم می‌شوند.

با خرید بسته‌های سایت‌ساز پرتال، دیگر دغدغه خرید هاست و دامنه را ندارید؛ چون همۀ این‌ها را در یک بسته و باهم دریافت می‌کنید. چه چیزی بهتر از این؟!

تا اینجا که با سه مرحله از اصلی‌ترین مراحل ساخت فروشگاه اینترنتی آشنا شدید و دانستید با استفاده از سیستم‌های فروشگاه‌ساز می‌توانید وبسایت فروشگاهی خود را راه‌اندازی کنید؛ در ادامه به چند نمونه از بهترین فروشگاه سازها اشاره خواهیم کرد، تا در نهایت با انتخابی منطقی، ساخت فروشگاه آنلاین خود را آغاز کنید.



http://mediajx.com/story8974160/ساخت-فروشگاه-اینترنتی



http://bookmark-template.com/story7931591/ساخت-فروشگاه-اینترنتی



http://prbookmarkingwebsites.com/story6021780/ساخت-فروشگاه-اینترنتی



http://bookmark-dofollow.com/story7929952/ساخت-فروشگاه-اینترنتی



http://socialmediainuk.com/story6498763/ساخت-فروشگاه-اینترنتی



http://opensocialfactory.com/story5601814/ساخت-فروشگاه-اینترنتی



http://dirstop.com/story6767174/ساخت-فروشگاه-اینترنتی
 


http://ztndz.com/story8276153/ساخت-فروشگاه-اینترنتی



http://socialrus.com/story6094367/ساخت-فروشگاه-اینترنتی



http://bookmarkbirth.com/story6454348/ساخت-فروشگاه-اینترنتی



http://socialmediastore.net/story6586952/ساخت-فروشگاه-اینترنتی



http://bookmarkport.com/story6615285/ساخت-فروشگاه-اینترنتی



http://socialnetworkadsinfo.com/story6660716/ساخت-فروشگاه-اینترنتی
 


http://bookmarkloves.com/story6666625/ساخت-فروشگاه-اینترنتی



http://bookmarkstime.com/story7575057/ساخت-فروشگاه-اینترنتی



http://bookmarkstumble.com/story2006771/ساخت-فروشگاه-اینترنتی



http://getsocialpr.com/story6700782/ساخت-فروشگاه-اینترنتی



http://bookmarkextent.com/story8598198/ساخت-فروشگاه-اینترنتی



http://bookmarkrange.com/story8466587/ساخت-فروشگاه-اینترنتی



http://gatherbookmarks.com/story7681480/ساخت-فروشگاه-اینترنتی



http://bookmarkspring.com/story2047151/ساخت-فروشگاه-اینترنتی
 


http://bookmarksknot.com/story8626468/ساخت-فروشگاه-اینترنتی



http://bookmarkswing.com/story8583180/ساخت-فروشگاه-اینترنتی



http://altbookmark.com/story8617519/ساخت-فروشگاه-اینترنتی



http://bookmarkja.com/story8600224/ساخت-فروشگاه-اینترنتی



http://gorillasocialwork.com/story6747020/ساخت-فروشگاه-اینترنتی



http://trackbookmark.com/story8407001/ساخت-فروشگاه-اینترنتی



http://bookmarkshq.com/story8467351/ساخت-فروشگاه-اینترنتی



http://letusbookmark.com/story8441215/ساخت-فروشگاه-اینترنتی



http://nybookmark.com/story7693221/ساخت-فروشگاه-اینترنتی



http://hindibookmark.com/story8497751/ساخت-فروشگاه-اینترنتی



http://bookmarketmaven.com/story7678997/ساخت-فروشگاه-اینترنتی

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *